blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG clifer4
ČLÁNKY
VIDEÁ
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
clifer4



Desperados: Wanted Dead or Alive
pridal clifer4 25.4. 2009 o 18:46

 

Desperados je hra so zaujímavými misiami, ale aj zaujímavým dejom. Ak to zhrniem, ide o to, aby ste zabili El Diabla. Samozrejme, na to budete mať šiestich desperadov, ktorí majú viacero schopností. Celý tento dej sa odohráva v 19. storočí, z čias kovbojov a indiánov.

 

John Cooper – Je to prvý zo šiestich desperadov, a je to tiež dobrý strelec. Medzi jeho výbavu patrí revolver, nôž, hodinky ktoré hrajú a potom je to tradičná, železná päsť. Inak John dokáže prenášať telá ( či už živé, alebo mŕtve ).

 

Sam Williams – Sam je veľký expert na výbušniny. Jeho špeciality sú hlavne dynamity a TNT sudy. Do výbavy patrí dlhá puška ( winchestrovka ), vhodná na ciele v diaľke. Sam dokáže strieľať z guľometu, ale nemôže ho prenášať ako Sanchez. Nie je preňho problém skrotiť hada a potom ho poštvať proti nepriateľovi. Inak dokáže zviazať omráčených banditov.

 

Doc McCoy Doc je doktor. Môže uzdraviť ostatných hráčov, či už sú omráčení, alebo postrelení. Môže dokonca otvárať dvere a trezory, teda, všetko čo je zamknuté, otvorí Doc McCoy. Strieľa z coltu, a má sniper rifle, čo je účinné na diaľku. Potom sú to fľaštičky ktoré obsahujú omamné látky, no ak túto fľaštičku priviažete o balón, má väčší dolet. Ale fľaška nespadne sama, musíte streliť do balónika nad miestom tam, kde má fľaštička dopadnúť. A posledná schopnosť je figurína – zo svojho dlhého kabáta urobí šatstvo strašiakovi, ten zmätie nepriateľa a ten sa nechá nachytať do pasce. Potom ho môže napríklad John zložiť.

 

Kate O’Hara – Kate je prvá hráčka ženského pohlavia. Ak nájde šaty sušiace sa na prádlovej šnúre, môže si ich obliecť a prechádzať sa po meste bez toho, aby vzbudila pozornosť banditov. Potom je to zvádzanie. Odhalí si kúsok sukne ( je jej vidno nohy ) a takto naláka nepriateľa. Potom iba dobre mierená rana päsťou po hlave a bandita je krotký. Myslím si že výbavou každej ženy je malé kozmetické zrkadielko a to keď namieri cez deň na banditu, slnko ktoré prechádza cez zrkadlo banditu oslepí. Je to ako páliť mravce lupou. Zabudol som spomenúť že Kate rada hrá poker ( misia High stakes ) a preto si nechala karty. Tie môže hádzať po nepriateľoch a tým vzbudí pozornosť.

 

Sanchez – je mexický silák. Jeho schopnosť je napríklad hádzanie kameňov (omráčenie). Potom je to fľaša Tequily ktorú položí na zem a bandita si ju zoberie. Nasleduje rana a Sanchez si Tequilu späť zoberie. Dokáže strieľať z brokovnice a guľometu ( Sanchez sa môže s guľometom prechádzať ). Je to dobrý player, či už dá niekomu po papuli alebo ho rozstrieľa guľometom.


Mia Yung – malá Číňanka s opicou Leonom. Mia má celkom dobré schopnosti a kľudne by mohla mať hodnosť tichý vrah. Je to tiché dievča, akoby stvorené na odlákanie pozornosti banditov v tejto hre. Vie sa schovať do suda, hrať na flaute ( prilákanie ) a malá trubička ktorou vyfúkne otrávené šípky zabíja ľudí. Potom môže hodiť oslepujúce guľôčky, ale z názvu asi viete ako fungujú. A aby som nezabudol na Leona, ak Mia hodí oriešky, Leon sa rozbehne za orechmi, tým vzbudí pozornosť nepriateľov.


Desperados je celkom dobrá hra, neviem či až tak akčná, ale akcia jej rozhodne nechýba. Ja som sa pri hre aj zabavil, páčili sa mi niektoré misie, niektoré sa prechádzali ťažko, ale potom som zistil že sa to určite nejako dá. Aj keď likvidovať po kúskoch vojakov nie je moc zábava, Sam a jeho dynamit je nablízku už od misie Smoke Signals. ( 70-85 %)

 

 



Prístupov 2720
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Red Faction : Guerrilla
[ 31.10.2009] (príspevkov 0)
Risen
[ 29.10.2009] (príspevkov 0)
Desperados 2 : Cooper's revenge
[ 25.4.2009] (príspevkov 0)
Desperados: Wanted Dead or Alive
[ 25.4.2009] (príspevkov 0)
Sparta: Ancient Wars
[ 10.4.2009] (príspevkov 0)
Hitman 3: Contracts
[ 29.3.2009] (príspevkov 0)
F.E.A.R. 2: Project Origin
[ 28.3.2009] (príspevkov 0)
NFS 5 : Porsche Unleashed
[ 22.2.2009] (príspevkov 0)
NFS 3: Hot Pursuit
[ 21.2.2009] (príspevkov 0)
NFS 2
[ 21.2.2009] (príspevkov 0)