blogy logo
login PRIHLÁS SA
BLOG clifer4
ČLÁNKY
VIDEÁ
GALÉRIE
DISKUSIE
1
SLEDUJETE BLOG
Vitajte na mojom blogu
clifer4



Desperados 2 : Cooper's revenge
pridal clifer4 25.4. 2009 o 19:11

Ak si spomínate na Desperados : Wanted dead or alive, hra mala len pohľad zhora. Desperados 2 má pohľad aj zhora aj 3D pohľad. Tieto dva pohľady si prepínate tlačítkom TAB, čiže tabulátorom, alebo v lište. Hra je oproti Wanted dead o čosi odlišnejšia, lepšie povedané, vylepšenejšia. Niektoré postavy z hry odišli, konkrétne Mia Yung z Wanted dead a prišiel sem indián Hawkeye. Aj niektoré schopnosti sa zmenili, staré schopnosti vypadli, nové prišli.

 

John Cooper – John nemá nejaké nové schopnosti, nôž a zbraň má, päste mu ostali a hodinky taktiež

 

Kate O’Hara –  Kate získala dve nové schopnosti ( z Wanted dead chcem len pripomenúť že dve už nemá a to sú karty a zrkadlo, neviem či sa môže ešte prezliecť za civilistu ) a to sú pudrenka a simulácia odpadnutia. Pudrenka sa najlepšie používa pri zvádzaní, ak sa nechá nepriateľ nachytať, Kate fúkne púder do očí nepriateľa a toho môže niekto či už zabiť, alebo omráčiť. Pri simulácií odpadnutia si asi viete predstaviť, ako dej prebieha.

 

Doc McCoy – Doc sa asi nezmenil v ničom. Jeho schopnosti obrany a útoku sú nezmenené, liečiť dokáže, takže McCoy má schopnosti staré.

 

Sam Williams –  má novú schopnosť – nitroglycerín. Ten položí na nejaké miesto, strelí do plechovky a plechovka s nitroglycerínom vybuchne. 

 

Sanchez – má novú schopnosť, dokonca dve a to sú medvedie pasce a hádzanie kameňov. Kameňov môže mať Sanchez viac, ale neviem, či neobmedzený počet.

 

Hawkeye –  je úplne nová postava v porovnaní s Wanted dead. Má viacero schopností a každá z nich je na niečo dobrá. Hawkeye sa hodí najmä na tiché zabíjanie, napríklad s lukom. Jeho ďalšia zbraň je tomahawk, dobrá na podrezávanie. Potom je to pokrik ( pripomínajúci vytie vlka ). Inak Hawkeye dokáže liečiť pomocou bylín tak ako Doc.

 

Desperados 2 je dobrá hra. Hlavne sa mi páčilo prepínanie pohľadu. 3D pohľad je dobrý keď ide do tuhého, strategický pohľad je skôr na presúvanie postáv po mape. Misie majú dobrý dej, hlavne sa mi páči že sa streda noc aj deň. Putujete z mesta do mesta, stretnete sa s indiánmi a mnohými ďalšími ľuďmi. (70-80%)

 

 

 



Prístupov 1660
Kvalita článku
hlasov 0

PRÍSPEVKY
SLEDUJETE
Prosím prihláste sa pre možnosť pridania komentáru.
Prihláste sa, alebo použite facebook login facebook login
ĎALŠIE ČLÁNKY V BLOGU
Red Faction : Guerrilla
[ 31.10.2009] (príspevkov 0)
Risen
[ 29.10.2009] (príspevkov 0)
Desperados 2 : Cooper's revenge
[ 25.4.2009] (príspevkov 0)
Desperados: Wanted Dead or Alive
[ 25.4.2009] (príspevkov 0)
Sparta: Ancient Wars
[ 10.4.2009] (príspevkov 0)
Hitman 3: Contracts
[ 29.3.2009] (príspevkov 0)
F.E.A.R. 2: Project Origin
[ 28.3.2009] (príspevkov 0)
NFS 5 : Porsche Unleashed
[ 22.2.2009] (príspevkov 0)
NFS 3: Hot Pursuit
[ 21.2.2009] (príspevkov 0)
NFS 2
[ 21.2.2009] (príspevkov 0)